aanleg - AVR Tuinen hoveniersbedrijf, sprundel 'VOOR UW TUIN IS NIETS ONS TE GEK

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

aanleg

Als we het ontwerp hebben besproken en het is goedgekeurd. Dan kunnen we beginnen met het aanleggen van u nieuwe paradijsje de tuin. Mocht het ontwerp niet van ons is komen we het geheel altijd nog even na meten.
Mocht het gaan om het aanleg van een stukje gazon, bestrating of iets dergelijks dan is een ontwerp uiteraard niet nodig. Bij het aanplanten van een border is het wel verstandig een beplantingsplannetje te hebben. Ook dit kunnen we maken voor uw tegen een kleine vergoeding. Mochten we het daarna aan komen planten. Worden de kosten voor het beplantingsplan altijd netjes in mindering gebracht.

Grondwerk.
We beginnen met het leeghalen van uw tuin. Mocht de tuin al leeg zijn dan beginnen we meteen met het grondwerk. Hierbij moet u denken aan overal de goede hoogtes uit te zetten en geel zand erin te rijden voor het straatwerk.

Dode materialen.
Bij dode materialen moet u denken aan het leggen van straatwerk, muurtjes metselen, hekwerk/schuttingen plaatsen en het aanleggen van een vijver/waterpartij.

Levende materialen.
En als laatste, maar niet het onbelangrijkste! Gaan we de levende materialen erin plaatsen. Zoals het woord al zegt alles wat groeit en bloeit in uw tuin. Hierbij moet u denken aan bomen, struiken, planten, hagen enz.
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu